Podnikatelský plán - Procházka, Jan; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Řepová, Helena (2015)
Práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru pro založení malé kavárny v Liberci, která bude mimo klasické služby kavárny nabízet i servisní služby pro cyklisty. V teoretické části práce jsou popsána teoreticko-metodologická východiska nutná k vypracování podnikatelského plánu. V praktické části je prezentován vlastní podnikatelský plán.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: podnikatelské projekty; marketing; kavárny; cyklistika; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; marketing; cafeterias; cycling; master's theses