Analýza marketingu rodinného zábavního parku - Hloušek, Michal (2015)
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou marketingu firmy poskytující službu v oblasti zábavy pro děti. Jejím cílem je získat informace a popsat, co daná služba nabízí prostřednictvím aplikace nástrojů marketingového mixu, dále analyzovat internetovou prezentaci firmy, jakými jsou webové a facebookové stránky, a marketingovou analýzou zjistit, do jaké míry jsou zákazníci spokojeni se vším, co firma nabízí. V rámci plnění cílů jsou v teoretické části vymezeny základní pojmy, které souvisí s vypracováním dílčích analýz. V návaznosti na nich je v závěru práce zahrnuta kapitola o doporučení.