Analýza marketingu rodinného zábavního parku - Hloušek, Michal; Procházková, Markéta; Stuchlíková, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou marketingu firmy poskytující službu v oblasti zábavy pro děti. Jejím cílem je získat informace a popsat, co daná služba nabízí prostřednictvím aplikace nástrojů marketingového mixu, dále analyzovat internetovou prezentaci firmy, jakými jsou webové a facebookové stránky, a marketingovou analýzou zjistit, do jaké míry jsou zákazníci spokojeni se vším, co firma nabízí. V rámci plnění cílů jsou v teoretické části vymezeny základní pojmy, které souvisí s vypracováním dílčích analýz. V návaznosti na nich je v závěru práce zahrnuta kapitola o doporučení.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses