Nástroje pro testování bezpečnosti aplikací v ASP.NET - Kikerle, Martin; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vít, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem této diplomové práce je vytvoření metodiky, která poskytne vývojářům webových aplikací v ASP.NET prostředek k otestování jejich aplikací na přítomnost nejběžnějších zranitelností. Teoretická část práce má čtenáře seznámit se způsoby testování aplikací, dále stručně popisuje deset nejběžnějších zranitelností webových aplikací tzv. OWASP Top Ten 2013. V praktické části práce je vytvořena metodika testování webových aplikací, jejíž klíčovou částí je proces testování aplikace. Tato metodika je následně ověřena testováním vybrané webové aplikace.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses