Implementace ERP řešení v podnikovém prostředí - Souček, Luboš; Pour, Jan; Štefaňák, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Práce je zaměřena na oblast implementace ERP řešení od firmy SAP v podnikovém prostředí, a to především na implementační metodiku a definici projektu. Hlavním cílem práce je postavit metodiku založenou na ASAP metodice dle zkušeností z již proběhnutých projektů ve firmě, ve které pracuji a která se danými implementacemi přímo zabývá. Práce podrobně ukazuje, jak takový projekt probíhá, definuje ho a popisuje implementační meto-diku s jejími výstupy a cíli. V práci se také nachází stručný popis ERP systému ale také systému SAP HANA, která je v době psaní této práce na trhu novinkou. Na závěr práce je stručně ukázáno, jak probíhá instalace SAP HANA ve spojení s ERP s přihlédnutím na dříve vytvořenou metodiku.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: kognitivní informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses