Porovnání vybraných softwarových prostředků v prostředí Darknet - Bušta, Jan; Klíma, Tomáš; Sova, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku týkající se Darknetu. Cílem práce je popsat síť Darknet, charakterizovat vybrané softwary, které umožňují připojení do Darknetu, tyto softwary porovnat a doporučit software potenciálnímu uživateli, který nejvíce vyhovuje daným kritériím. První část je věnovaná teorii a popisuje Darknet z historického a obsahového hlediska. Dále jsou zde popsány softwary, pomocí kterých se lze do Darknetu dostat. Ve druhé části jsou tyto softwary porovnávány pomocí předem vymezených kritérií. V závěru práce je vyhodnocen software I2P jakožto nejvhodnější pro potenciálního uživatele.
Vedoucí práce: Tomáš Klíma
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses