E-Government v ČR a ve světě - Šuchman, Filip (2015)
Bakalářská práce ,,e-Government v České republice a ve světě" se zabývá současnou úrovní elektronické komunikace veřejné správy s občany ve světě. Nejdříve budou vysvětleny pojmy a popsána situace v České republice a ve vybraných zemích. Na základě těchto a dalších dat bude zkoumána a analyzována pozice České republiky v porovnání s ostatními zeměmi.