E-Government v ČR a ve světě - Šuchman, Filip; Doucek, Petr, 1960-; Veber, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalářská práce ,,e-Government v České republice a ve světě" se zabývá současnou úrovní elektronické komunikace veřejné správy s občany ve světě. Nejdříve budou vysvětleny pojmy a popsána situace v České republice a ve vybraných zemích. Na základě těchto a dalších dat bude zkoumána a analyzována pozice České republiky v porovnání s ostatními zeměmi.
Vedoucí práce: Petr Doucek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses