Problematika on-line plateb - Grombířová, Aneta; Sova, Martin; Řezníček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalářská práce se zabývá problematikou online plateb a nakupováním zboží a služeb prostřednictvím internetu. Za tímto účelem je pozornost věnována elektronickému a mobilnímu obchodování, a sice platebním metodám, platebním systémům, zabezpečením plateb a rizikům. Teoretická část si klade za cíl tyto aspekty analyzovat, popsat a najít jejich výhody a nevýhody. Analytická část vychází z teoretické části a za pomoci dotazníkového šetření zjišťuje potřeby a preference zákazníků českých e-shopů a zkoumá jejich povědomí o bezpečnosti a rizicích spojených s placením přes web.
Vedoucí práce: Martin Sova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses