SEO analýza vybraného webu - Kuthan, Vojtěch (2015)
Tato práce se zabývá tématem SEO analýzy. Teoretická část popisuje důležité části SEO analýzy. Praktická část analyzuje web DDWorld.cz. Z výsledků analýzy jsou poté vyvozeny doporučení. Hlavním přínosem práce jsou doporučení pro správce a samotná optimalizace webu.