SEO analýza vybraného webu - Kuthan, Vojtěch; Sova, Martin; Čermák, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato práce se zabývá tématem SEO analýzy. Teoretická část popisuje důležité části SEO analýzy. Praktická část analyzuje web DDWorld.cz. Z výsledků analýzy jsou poté vyvozeny doporučení. Hlavním přínosem práce jsou doporučení pro správce a samotná optimalizace webu.
Vedoucí práce: Martin Sova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses