SEO úpravy vybraného webu - Slivka, Filip (2015)
Tato práce se zabývá problematikou optimalizace webových stránek pro vyhledávače. Teoretická část shrnuje základní pojmy týkající se dané problémové oblasti tak, aby si o ní čtenář vytvořil jasnou představu. V praktické části je provedena SEO analýza vybraného webu a jeho konkurence. Výsledkem je souhrn doporučených změn a následně jsou některé úpravy provedeny. Hlavním přínosem této práce je zlepšení optimalizace pro vyhledávače daného webu.