SEO úpravy vybraného webu - Slivka, Filip; Sova, Martin; Řezníček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato práce se zabývá problematikou optimalizace webových stránek pro vyhledávače. Teoretická část shrnuje základní pojmy týkající se dané problémové oblasti tak, aby si o ní čtenář vytvořil jasnou představu. V praktické části je provedena SEO analýza vybraného webu a jeho konkurence. Výsledkem je souhrn doporučených změn a následně jsou některé úpravy provedeny. Hlavním přínosem této práce je zlepšení optimalizace pro vyhledávače daného webu.
Vedoucí práce: Martin Sova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses