Bezpečnost a analýza rizik v praxi - Hlahůlek, Jakub (2015)
Cílem práce bude seznámit se s problematikou bezpečnosti aktiv společnosti. Prakticky ověřit metody řízení bezpečnosti informací ve firmách, pomocí příslušných norem. Poté provést analýzu rizik na konkrétní firmě a vyhodnotit tím nejzávažnější rizika. Na závěr navrhnout v kooperaci s vlastníkem této firmy vytvoření bezpečnostních opatření zabraňujících vzniku analyzovaných rizik