Bezpečnost a analýza rizik v praxi - Hlahůlek, Jakub; Luc, Ladislav; Mildeová, Stanislava, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem práce bude seznámit se s problematikou bezpečnosti aktiv společnosti. Prakticky ověřit metody řízení bezpečnosti informací ve firmách, pomocí příslušných norem. Poté provést analýzu rizik na konkrétní firmě a vyhodnotit tím nejzávažnější rizika. Na závěr navrhnout v kooperaci s vlastníkem této firmy vytvoření bezpečnostních opatření zabraňujících vzniku analyzovaných rizik
Vedoucí práce: Ladislav Luc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses