Systém pro vedení bakalářských a diplomových prací - Havlíček, Jiří; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Mazánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou, návrhem a finální implementací informačního systému pro vedení bakalářských a diplomových prací. V úvodu práce je definován teore-tický základ a identifikovány dostupné technologie, které budou posléze prakticky použity při implementaci. V další části jsou identifikovány funkční a nefunkční požadavky na in-formační systém, definovány případy užití a následně systém navržen a implementován. Požadavky na tento systém jsou zjišťovány s ohledem na univerzální využití aplikace ve více případech užití dle informací ze studijního prostředí VŠE. V poslední části je vytvořen uživatelský manuál pro obsluhu informačního systému.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses