Analýza trhu cloudového řešení Business Intelligence - Morc, Pavel; Matuštík, Ondřej; Malinová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato práce pojednává o analýze trhu cloudového řešení Business intelligence. Práce je rozdělena na dvě hlavní části na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje historii a vývoj BI a také základní informace o BI. Praktická část obsahuje popis vybraných hráčů na trhu cloudového řešení BI. Po uvedení základních informací následuje kapitola komplexní analýzy a postavení jednotlivých hráčů z hlediska světového trhu a vyhodnocení hráčů na českém trhu. V druhé části je uveden dotazník, který udává informace o možnosti rozšíření cloudového BI i mezi menší podniky. Na závěr je shrnutí výsledků a uvedených pár trendů, které ukazují, kam dnešní BI směřuje.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses