Budování a využívání menších počítačových sítí - Koželský, Marek; Pinkas, Otakar, 1942-; Šmejkal, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato práce se zabývá budováním a využíváním menších počítačových sítí. První část se věnuje teorii počítačových sítí. Jsou zde zmíněny síťové standardy, aktivní a pasivní síťové prvky. Dále práce popisuje oblast bezpečnosti. Všechny tyto informace, zejména pak poznatky o bezdrátových sítích, jsou využity v druhé, praktické části. Ta je zaměřena na zlepšení pokrytí WiFi signálem v rodinném domě a řešení zálohování dat uživatelů v domácnosti.
Vedoucí práce: Otakar Pinkas
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses