Analýza možnosti nasazení Windows 10 na VŠE - Jaroš, Filip; Pavlíček, Antonín, 1977-; Galba, Alexander; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato práce se zabývá nejnovějším operačním systémem společnosti Microsoft Windows 10 a jeho možným nasazením na VŠE. Práce je rozdělena do několika částí. V první části popisuje stručnou historii od samotného počátku operačního systému Windows až po současnou verzi Windows 8.1. Hlavní část práce tvoří analýza nasazení operačního systému Windows 10, který dorazí na trh v létě 2015. Jsou zde popsány nejzásadnější novinky toho operačního systému oproti předchozím verzím. V bakalářské práci je využívána jediná dostupná verze, která je zpřístupněna v rámci testovací komunity Insider. Dále jsou zkoumány počítačové sestavy, veškeré instalované aplikace na VŠE a další data potřebná k analýze.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses