Budování a využívání menších počítačových sítí - Loukota, Jan; Pinkas, Otakar, 1942-; Šmejkal, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Práce se zabývá návrhem domácí počítačové sítě a je rozdělena na teoretickou o praktickou část. V teoretické části je rozepsáno o technologiích využitých v praktické části a to o počíta-čové síti, topologií, aktivních a pasivních prvcích, RAID polích, síťovém úložném zařízení a bezdrátové technologii. Druhá, praktická část, je dále rozdělena na čtyři pod-části. První se zabývá popisem původního stavu přestavované sítě, jeho měřením a poukázání na nedostat-ky. Druhá na plánování nového stavu a výběr nových zařízení. Třetí instalací a konfigurací jednotlivých komponent sítě a poslední jejím otestováním. Závěr práce je věnován vyhodno-cení průběhu přestavby a naplnění požadovaných cílů.
Vedoucí práce: Otakar Pinkas
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses