Budování a využívání menších počítačových sítí - Zitta, Vladimír; Pinkas, Otakar, 1942-; Šmejkal, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalářská práce se zabývá návrhem, budováním a testováním domácí počítačové sítě. První část je teoretická a věnuje se síťovým prvkům, protokolům a standardům, které se v domácí síti vyskytují. Druhá část je praktická a zabývá se hlavním cílem práce, tedy návrhem na rozšíření domácí sítě a jeho realizací. Popsány jsou vybrané síťové prvky, jejich konfigurace, nastavení síťových služeb a následné testování sítě.
Vedoucí práce: Otakar Pinkas
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses