Plzeňský Prazdroj, a.s. – odpovědná společnost - Homolková, Lenka; Mikeš, Jiří, 1942-; Zemanová, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Ve své bakalářské práci se zabývám implementací principů společenské odpovědnosti firem a udržitelného rozvoje v Plzeňském Prazdroji, a.s. Uvádím 10 priorit, které si Plzeňský Prazdroj, a.s. vytyčil v této oblasti. Dále představuji novou iniciativu "Prosperita", ve které Plzeňský Prazdroj, a.s. přeskupil své priority do pěti světů, a to i z důvodu snazšího vysvětlení principů společensky odpovědného podnikání veřejnosti. V praktické části představuji výsledky dotazníkového šetření na téma společenská odpovědnost. Dotazník směřoval na znalost principů odpovědného podnikání mezi veřejností a na to, jestli lidi ovlivňuje při nákupu zboží to, že výrobce podniká podle zásad společenské odpovědnosti. Výsledky tohoto šetření jsou porovnány s výsledky šetření v diplomové práci "Implementace principů společensky odpovědné firmy do společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s." Ing. Radky Zemanové z roku 2011.
Vedoucí práce: Jiří Mikeš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses