Analýza a návrh optimalizace informačního systému využívaného při procesu prodeje ve společnosti 2P SERVIS s.r.o. - Pajma, Lukáš (2015)
Bakalářská práce se zabývá informačním systémem využitým při procesu prodeje ve střední společnosti prodávající produkty především do zdravotnictví, sociálních služeb či hotelnictví. Cílem práce je analyzovat a následně navrhnout optimalizaci informačního systému využívaného právě pro proces prodeje ve vybrané organizaci, se zaměřením na interní komunikaci oddělení do něj spadajících a spokojenost zákazníků z hlediska komunikace a struktury informací v e-obchodu. Práce se ve své první části věnuje teoretickému základu, který obsahuje vysvětlení jednotlivých pojmů potřebných k porozumění praktického výzkumu. Druhá část shrnuje metody, které slouží ke zpracování analytického úseku praktického výzkumu. Třetí část se zabývá představením podniku a analýzou dotazníkových průzkumů jak ze strany zaměstnanců tak zákazníků a návrhem vhodné optimalizace a tím i zefektivnění informačního systému v rámci procesu prodeje.