Analýza a návrh optimalizace informačního systému využívaného při procesu prodeje ve společnosti 2P SERVIS s.r.o. - Pajma, Lukáš; Malinová, Ludmila; Říhová, Zora, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalářská práce se zabývá informačním systémem využitým při procesu prodeje ve střední společnosti prodávající produkty především do zdravotnictví, sociálních služeb či hotelnictví. Cílem práce je analyzovat a následně navrhnout optimalizaci informačního systému využívaného právě pro proces prodeje ve vybrané organizaci, se zaměřením na interní komunikaci oddělení do něj spadajících a spokojenost zákazníků z hlediska komunikace a struktury informací v e-obchodu. Práce se ve své první části věnuje teoretickému základu, který obsahuje vysvětlení jednotlivých pojmů potřebných k porozumění praktického výzkumu. Druhá část shrnuje metody, které slouží ke zpracování analytického úseku praktického výzkumu. Třetí část se zabývá představením podniku a analýzou dotazníkových průzkumů jak ze strany zaměstnanců tak zákazníků a návrhem vhodné optimalizace a tím i zefektivnění informačního systému v rámci procesu prodeje.
Vedoucí práce: Ludmila Malinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses