Odměňování zaměstnanců ve veřejné správě - Klvaňová, Markéta; Pucandlová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vlnas, Pavel (2015)
Práce teoreticky pojednává o veřejné správě v České republice. Hlouběji se zabývá odměňováním zaměstnanců veřejné správy, platovým systémem a různými příplatky k platu. Teoreticky vysvětluje i právní úpravu dané problematiky. Teoretické poznatky jsou prakticky využity při ukázce výpočtu platu zastupitele na pozici starosty. Praktická část práce je postavena na dotazníkovém šetření o odměňování zaměstnanců veřejné správy obcí do 1 000 obyvatel ve vybraných krajích. Cílem práce je zhodnocení odměňování dle různých kritérií a zjištění, zda se odměňování mezi jednotlivými kraji výrazně odlišuje.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Miroslava Pucandlová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: veřejná správa; obecní zastupitelé; odměňování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public administration; municipal officials and employees; compensation; bachelor's theses