Marketingový výzkum kvality služeb Bikram Yoga - Macháčková, Kateřina; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Harantová, Monika (2015)
Diplomová práce se zabývá problematikou marketingového výzkumu, konkrétně metodou Mystery shopping a také metodou dotazníkového šetření. Cílem práce je průzkum a porovnání úrovně poskytovaných služeb v jednotlivých provozovnách -- studiích Bikram Yogy v ČR a zároveň prověření spokojenosti zákazníků studia v Českých Budějovicích. Získané výsledky informují o nedostatcích nabízených služeb, pro které byla navržena opatření vedoucí ke zvýšení kvality služeb.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: služby; marketingový výzkum; management [obor dipl. práce]; mystery shopping; diplomové práce; service industries; marketing research; master's theses