Firemní design krajských a okresních měst ČR - Havlíček, Jakub; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Zelená, Veronika (2015)
Tato diplomová práce je zaměřena na zanalyzování postoje krajských a okresních měst ČR ke své vizuální identitě. Zabývá se především manažerskými rozhodnutími, která města volila při tvorbě a implementaci vizuální identity. Vedle fakt spojených s vizuální identitou jako komplexním systémem tato práce vyhodnocuje i přístup měst k jednotlivým konstantám vizuální identity. Zvolenou metodou zde bylo dotazníkové šetření. Otázky byly pokládány kompetentním zástupcům příslušných městských orgánů.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: identita organizace; obchodní značky; grafický design; management [obor dipl. práce]; logo; diplomové práce; corporate identity; brand name products; graphic design; master's theses