Komparace ekonomik Finska a Švédska v kontextu hospodářské krize od roku 2008 do roku 2012 - Štěpánek, Martin; Karpová, Eva; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem práce je na základě statistických dat analyzovat a porovnat vývoj ekonomiky Finska a Švédska, zejména v kontextu současné hospodářské krize. První kapitola má seznámit čtenáře se základní charakteristikou obou ekonomik a jejich vývojem do roku 2008. Druhá kapitola již sleduje vývoj ekonomik od začátku ekonomické krize až do současnosti. Kapitola je rozčleněna do dílčích podkapitol, které se postupně zabývají jednotlivými ekonomickými indikátory.
Vedoucí práce: Eva Karpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses