Pracovní spokojenost au-pair - Tomíšková, Tereza; Kašparová, Eva, 1958-; Surynek, Alois, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce pojednává o pracovní spokojenosti zaměřené na práci au-pair. Cílem této práce je analyzovat spokojenost dívek (nebo chlapců) vyjíždějící do zahraničí jako au-pair. Práce obsahuje teoretický výklad dané problematiky nájemné práce v domácnosti od vysvětlení základních pojmů, přes nastínění vybraných faktorů nejvíce ovlivňujících spokojenost au-pair. Na to navazuje praktická část s představením různých typů au-pair pobytů včetně práv a povinností a samotné vyhodnocení výsledků výzkumu. Výzkum byl prováděn formou hloubkového rozhovoru a jeho cílem bylo odpovědět na předem stanovené výzkumné otázky. Na základě výsledků pak byly zdůrazněny nejproblematičtější oblasti a navržena konkrétní opatření, která by mohla vést ke zvýšení pracovní spokojenosti au-pair.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses