Dopady krize na zahraniční obchod Španělska - Kolovecká, Adéla; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Richter, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této bakalářské práce není pouze analyzovat vliv krize na vývoj španělské ekonomiky, ale především se zaměřit na problematiku dopadů krize na vývoj mezinárodního obchodu Španělska. Nejprve se věnuji ekonomicko-politický dějinám Španělska v období let 1939 až 2014, kdy země prošla radikálním vývojem. Dále se zaměřuji na obchodní politiku Španělska, zejména pak na státní obchodní politiku Španělska, státní podporu zahraničního obchodu, protikrizová opatření a pomoc ze strany Evropské unie. Nakonec práce podrobně pojednává o dopadech krize na vývoj mezinárodního obchodu Španělska.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses