Analýza hospodářských vztahů ČR v rámci EU - vybrané problémy - Škutová, Sněžana; Plchová, Božena, 1936-; Kopecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu hospodářských vztahů České republiky v rámci Evropské unie a její vybrané problémy. Je zaměřena na sousední státy České republiky a to Německo, Slovensko, Rakousko a Polsko. První kapitola je věnována problematice hospodářských vztahů a významu zahraničního obchodu pro Českou republiku. Druhá část práce se zaměřuje na společnou obchodní politiku Evropské unie a její význam pro Českou republiku. Třetí část práce se zaobírá analýzou hospodářských vztahů s Německem, Polskem, Rakouskem a Slovenskem a jejich specifickými obchodními vztahy.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses