Česko-kanadská obchodní spolupráce s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Budíková, Barbora; Müllerová, Františka, 1948-; Karpová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem práce je analýza obchodních vztahů České republiky a Kanady z pohledu obchodní výměny a kulturních odlišností. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. První kapitola představuje Kanadu z hlediska geografie, demografie a popisuje historii Kanady. Druhá kapitola je zaměřena na ekonomickou charakteristiku země, zejména makroekonomické ukazatele zahraniční obchod. Třetí kapitola se věnuje česko-kanadským obchodním vztahům, komoditní struktuře obchodní výměny a perspektivním odvětvím pro český export. Čtvrtá kapitola se zaměřuje na kulturní odlišnosti, jejichž znalost je pro obchodní spolupráci nezbytná.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses