Podnikatelský plán - založení cestovní kanceláře - Lukášová, Pavla; Bakos, Tomáš; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zaměřuje na vypracování podnikatelského plánu založení cestovní kanceláře specializující se na výjezdový cestovní ruch. Teoretická část této práce seznamuje čtenáře se základními termíny v oblasti podnikání, podnikatelského plánu, legislativy týkající se cestovních kanceláří a také se stěžejními pojmy cestovního ruchu. Praktická část vychází z poznatků získaných v teoretické části a představuje konkrétní podnikatelský plán a zjišťuje, zda je založení podniku reálné a zda bude podnik životaschopný na trhu českých cestovních kanceláří. Zhodnocení životaschopnosti podnikatelského plánu je provedeno metodou finanční analýzy, tvorby SWOT analýzy a výpočtu bodu zvratu.
Vedoucí práce: Tomáš Bakos
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses