Marketingová stratégia Gillette na českom a slovenskom trhu - Grossertová, Diana (2014)
Diplomová práca má za cieľ zhodnotiť súčasnú marketingovú stratégiu značky Gillette so zameraním na pánske holenie na českom a slovenskom trhu. Teoretická časť objasňuje základné marketingové pojmy a terminológiu, čo následne pomôže porozumieť praktickej časti diplomovej práce. Cieľom praktickej časti je vypracovať konkrétne návrhy na zlepšenie jednotlivých nástrojov marketingového mixu, ktoré by mohli pomôcť značke Gillette v budúcnosti upevniť a budovať svoj podiel na trhu.