Marketingová stratégia Gillette na českom a slovenskom trhu - Grossertová, Diana; Filipová, Alena, 1965-; Král, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práca má za cieľ zhodnotiť súčasnú marketingovú stratégiu značky Gillette so zameraním na pánske holenie na českom a slovenskom trhu. Teoretická časť objasňuje základné marketingové pojmy a terminológiu, čo následne pomôže porozumieť praktickej časti diplomovej práce. Cieľom praktickej časti je vypracovať konkrétne návrhy na zlepšenie jednotlivých nástrojov marketingového mixu, ktoré by mohli pomôcť značke Gillette v budúcnosti upevniť a budovať svoj podiel na trhu.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses