Inteligentní formuláře ve veřejné správě - Lovecký, Vojtěch (2014)
Bakalářská práce na téma inteligentní formuláře ve státní správě, v úvodu poskytuje přehled témat vztahujících se k inteligentním formulářům, elektronickému podpisu a elektronickému vládnutí. Jsou zde vysvětleny teoretické principy zmíněných pojmů. Praktická část práce obsahuje analýzu řešení, které umožní využívat inteligentní formuláře na městském úřadě. Analýza se zaměřuje na rozšíření a zkvalitnění nabízených služeb pro řešení životních situací na městském úřadě za pomoci inteligentních formulářů. V závěru praktické části je celé řešení ohodnoceno, a to jak jeho uplatnění, tak i realizace. Hlavním přínosem této práce bude reálné demonstrování návrhu a tvorby vybraného řešení pro konkrétní instituci veřejné správy v ČR.