Inteligentní formuláře ve veřejné správě - Lovecký, Vojtěch; Stanovská, Iva; Krupička, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Bakalářská práce na téma inteligentní formuláře ve státní správě, v úvodu poskytuje přehled témat vztahujících se k inteligentním formulářům, elektronickému podpisu a elektronickému vládnutí. Jsou zde vysvětleny teoretické principy zmíněných pojmů. Praktická část práce obsahuje analýzu řešení, které umožní využívat inteligentní formuláře na městském úřadě. Analýza se zaměřuje na rozšíření a zkvalitnění nabízených služeb pro řešení životních situací na městském úřadě za pomoci inteligentních formulářů. V závěru praktické části je celé řešení ohodnoceno, a to jak jeho uplatnění, tak i realizace. Hlavním přínosem této práce bude reálné demonstrování návrhu a tvorby vybraného řešení pro konkrétní instituci veřejné správy v ČR.
Vedoucí práce: Iva Stanovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses