Specifika kultury a ideologií Turecka a vstup do EU - Formanová, Dora; Prorok, Vladimír, 1956-; Lisa, Aleš, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato práce se snaží zachytit konkrétní kulturní a ideologická specifika Turecka. Konkrétně se pak zabývá otázkou, zda jsou tato specifika důležitá pro vstup Turecka do Evropské unie a do jaké míry ovlivňuje vstup například jiné náboženství či ideologie kemalismu.
Vedoucí práce: Vladimír Prorok
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses