Návrh marketingového plánu pro vybranou společnost - Rysová, Markéta; Průša, Přemysl, 1980-; Štědronská, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá tvorbou marketingového plánu pro projekt, jehož cílem je poskytnout služby extrémního jachtingu. Hlavní myšlenkou projektu s názvem Evelyna Expeditions je nabídka možnosti podílet se na plavbě expediční plachetnice Evelyna kolem světa. Jachting si mezi českými cestovateli získává stále více příznivců, řada z nich ale touží zažít velké námořní dobrodružství a využít potenciálu lodi k poznání míst na zeměkouli, která jsou dostupná jen z moře. Právě těm je určen projekt Evelyna Expeditions. Teoretická část práce zkoumá jednotlivé fáze tvorby marketingového plánu, kterými jsou situační analýza, marketingové cíle, marketingové strategie, rozpočet a akční plán, a uvádí doporučení pro jejich zpracování. V rámci praktické části práce je blíže charakterizován projekt Evelyna Expeditions, pro nějž je následně vypracován konkrétní marketingový plán na základě doporučení uvedených v teoretické části práce.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses