Hodnocení a řízení pracovního výkonu zaměstnanců v organizaci - Cichrová, Karolína (2014)
Diplomová práce se zabývá hodnocením a řízením pracovního výkonu zaměstnanců v konkrétní společnosti. Obsahuje teoretická východiska a popisuje trendy, se kterými je možné se v současné praxi setkat. Dále je analyzován systém hodnocení u vybrané skupiny zaměstnanců v dané firmě a na základě výsledků analýzy a dotazníkového šetření je systém zhodnocen. Závěrem jsou přeloženy návrhy a doporučení na jeho zlepšení.