Hodnocení a řízení pracovního výkonu zaměstnanců v organizaci - Cichrová, Karolína; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá hodnocením a řízením pracovního výkonu zaměstnanců v konkrétní společnosti. Obsahuje teoretická východiska a popisuje trendy, se kterými je možné se v současné praxi setkat. Dále je analyzován systém hodnocení u vybrané skupiny zaměstnanců v dané firmě a na základě výsledků analýzy a dotazníkového šetření je systém zhodnocen. Závěrem jsou přeloženy návrhy a doporučení na jeho zlepšení.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses