Využití VBA pro automatizaci procesů v prostředí univerzity - Dušek, Jakub; Benáčanová, Helena, 1947-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce přináší popis vývoje aplikace, která optimalizuje a automatizuje některé úkony na pracovišti IT Help Desk na University of New York in Prague. Pro řešení této aplikace je použito prostředí MS Excel a programovací jazyk Visual Basic for Application (VBA). V první části práce se věnuji popisu prostředí a vnitřním faktorům. Důkladným popisem řešených procesů bylo možné identifikovat slabá místa a pomocí vyvíjené aplikace je optimalizovat. Druhá část je věnována řešení mé aplikace. Popisuji zde používání aplikace s pomocí snímků obrazovky. Uvádím také důležité části zdrojového kódu, které následně slovně popisuji.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses