Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Traxmandl, Jakub (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nabídky vybrané cestovní kanceláře. Za tímto účelem byla vybrána cestovní kancelář Traxmandl Tour. V první části jsou popsány základní pojmy, které jsou klíčové pro tuto práci. Druhá část představuje samotnou cestovní kancelář, její nabídku, doplňkové služby, nástroje propagace a podporu prodeje. Třetí kapitola pak obsahuje SWOT analýzu.