Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Traxmandl, Jakub; Petrů, Zdenka, 1953-; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nabídky vybrané cestovní kanceláře. Za tímto účelem byla vybrána cestovní kancelář Traxmandl Tour. V první části jsou popsány základní pojmy, které jsou klíčové pro tuto práci. Druhá část představuje samotnou cestovní kancelář, její nabídku, doplňkové služby, nástroje propagace a podporu prodeje. Třetí kapitola pak obsahuje SWOT analýzu.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses