Analýza a komparace vybraných vývojových parametrů České a Slovenské televize - Rejzek, Jan; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Bína, Vladislav, 1979- (2015)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat a následně porovnat a zhodnotit vývoj vybraných vývojových ukazatelů České a Slovenské televize. V teoretické části je nejprve přiblížen vývoj veřejnoprávního televizního trhu ve střední a východní Evropě. Poté se práce již zabývá Českou a Slovenskou televizi. Nejprve je popsána jejich historie a vývoj a poté jsou analyzovány jednotlivé vybrané vývojové parametry obou institucí, které jsou rozděleny do tří oblastí. Závěrečná kapitola se pak zabývá komparací analyzovaných vývojových parametrů, jejich zhodnocením a okomentováním.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Michal Novák
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: ekonomická analýza; bakalářské práce; Česká televize; economic analysis; bachelor's theses; RTVS; Slovenská televize; management [obor bakal. práce]