Česko-německé hospodářské vztahy - Dudková, Lenka; Čajka, Radek, 1983-; Richter, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této práce je pomocí analýzy jednotlivých ekonomik, jejich zahraničně obchodních politik a vzájemné hospodářské spolupráce zhodnotit ekonomické vztahy České republiky a Německa. V první kapitole jsou představeny a porovnávány základní makroekonomické údaje. Následující kapitola se již zaměřuje na historii vzájemných vztahů, česko-německou obchodní výměnu zboží a služeb a potenciál vzájemných obchodních vztahů. Poslední kapitola je věnována přímým zahraničním investicím v obou ekonomikách.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses