Obchodní vztahy České republiky a Ruské federace - Chovancová, Iveta; Petříček, Václav, 1944-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou obchodních vztahů České republiky a Ruské federace, které popisuje z hlediska historického i současného vývoje. V první části podává, na základě analýzy vybraných makroekonomických ukazatelů, informace o síle ekonomik ČR a RF. V druhé části popisuje vývoj obchodních vztahů ČR a RF od konce 2. světové války až po rok 2010. Třetí část se detailněji zaměřuje na analýzu vzájemné obchodní výměny v letech 2011-2014 a na specifika ruského trhu. Cílem této práce je analyzovat vývoj a význam obchodních vztahů ČR a RF.
Vedoucí práce: Václav Petříček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses