Návrh na vylepšení komunikační strategie Travel Free shopů na základě identifikace zákazníka - Bízová, Barbora; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato práce se zabývá komunikační strategií Travel Free shopů, které stojí na hranicích ČR s Německem a Rakouskem. V teoretické části jsou definovány klíčové pojmy spojené s touto prací, jako je například: marketing, SWOT analýza, marketingové a komerční komunikace, marketingový mix a marketingová segmentace trhu. Tyto Travel Free shopy se specializují na prodej kvalitního zboží, zejména cukrovinek, tabákových výrobků, lihovin, kávy a módy. Práce se také zabývá SWOT analýzou aplikovanou na Travel Free shopy, typologií zákazníka, analýzou stávající komunikační strategie a následného návrhu na vylepšení komunikační strategie.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses