Analýza trhu s energetickými nápoji a návrh marketingové kampaně pro nového producenta vstupujícího na tento trh - Ctibor, Pavel (2015)
Tato bakalářská práce se věnuje energetickým nápojům. Klade si za cíl navrhnout možnou marketingovou kampaň pro nově vstupujícího producenta na trh s energetickými nápoji. Jako informačním základ pro tento návrh slouží poznatky získané sledováním a zkoumáním daného odvětví a prostředí. Výsledkem jsou jednak právě tyto poznatky o zákaznících, konkurenci a situaci na trhu a jednak samotná kampaň, kterou lze využít jako inspiraci při zakládání nové značky.