Analýza trhu s energetickými nápoji a návrh marketingové kampaně pro nového producenta vstupujícího na tento trh - Ctibor, Pavel; Pešek, Ondřej; Machek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce se věnuje energetickým nápojům. Klade si za cíl navrhnout možnou marketingovou kampaň pro nově vstupujícího producenta na trh s energetickými nápoji. Jako informačním základ pro tento návrh slouží poznatky získané sledováním a zkoumáním daného odvětví a prostředí. Výsledkem jsou jednak právě tyto poznatky o zákaznících, konkurenci a situaci na trhu a jednak samotná kampaň, kterou lze využít jako inspiraci při zakládání nové značky.
Vedoucí práce: Ondřej Pešek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses